вторник, 11 октября 2016 г.

СТВОРЕНО НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКУ ПРОМИСЛОВО-ТОРГОВЕЛЬНУ ПАЛАТУ


Сьогодні в Києві відкрили Німецько-українську промислово-торговельну палату, повідомила прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Палату відкрили у межах Другого Українсько-німецького бізнес-форуму Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко та Державний секретар Федерального  міністерства економіки та енергетики Німеччини Матіас Махніг.
Завдання Німецько-Української промислово-торговельної палати – розкрити весь потенціал економічної співпраці двох країн.
«Zusammen Arbeit  — максимальне співробітництво, її головна місія. Це нові інвестиції, це діалог і співпраця українського та німецького бізнесу, це залучення технічних рішень. Сьогодні важливо, що не лише українське політичне досьє, яке вже сформоване у Німеччині, а й економічне стає ключовим для німецьких партнерів. Потенціал співпраці великий, і мова йде не тільки і не стільки про великий бізнес», – сказав Зубко.
За його словами, важливо, щоб німецький інвестор прийшов не лише, наприклад, в інфраструктуру та аграрний сектор, а й у галузь енергоефективності, виробництво високотехнологічної продукції, професійно-технічної освіти та підготовки менеджерів. Це у свою чергу дасть ефект у розвитку місцевої інфраструктури, наповненні місцевих бюджетів, створенні нових робочих місць.
Як відомо, Угоду про створення Німецько-української промислово-торговельної палати в Україні було підписано у жовтні минулого року.
Метою діяльності палати є сприяння розвитку торговельно-економічних відносин між підприємствами, організаціями України та ФРН, а також сприяння економічному обміну.

Комментариев нет:

Отправить комментарий