вторник, 25 октября 2016 г.

ПРЕДСТАВНИЦТВО ІНТЕРЕСІВ ВЛАСНИКІВ НЕРУХОМОСТІ

Наша команда, представляючи інтереси власників, робить більше, ніж просто пошук орендарів і укладення договорів з ними.
Виступаючи від імені власників нерухомості, наші фахівці діють набагато ширше, ніж просто здійснюють пошук орендарів і підписання договорів з ними. 
До реалізації орендної кампанії ми підходимо стратегічно, встановлюючи надійні довгострокові партнерські взаємовідносини з клієнтами, тим самим, формуючи міцну платформу для подальшого просування об'єкта. Такий підхід дозволяє спочатку правильно позиціонувати об'єкт нерухомості на ринку і залучати орендарів тільки потрібного сегмента. Таким чином, ми вносимо відчутний внесок в підвищення капіталізації об'єкта нерухомості і забезпечуємо власникам максимально можливий комерційний успіх.
Наш комплексний підхід до роботи над проектами включає брокеридж, управління об'єктами тощо. Навіть в тому випадку, коли ми працюємо з клієнтом тільки по одному напрямку, наше всеосяжне знання контексту в сфері нерухомості допомагає знайти єдино вірне рішення Вашого конкретного завдання. Нам важливо побудувати з клієнтами довгострокові партнерські взаємини, тому інтереси клієнтів для нас завжди на першому місці.
Ми працюємо в таких сегментах нерухомості:
• Офісний сегмент
• Сегмент складської нерухомості
Дізнатись більше:  advocates.tax/otraslevoj-opyt/nedvizhimost/

Комментариев нет:

Отправить комментарий